Botanisk Have 28.+29. august

Fleas & Trees

Velkommen til Fleas and trees

Aarhus grønneste loppemarked

Botanisk Have d. 28.+29. august 2021

Åbningstider :

Lørdag 10.00-17.00

Søndag 10.00-16.00

Det sidste års tid har været hårdt for os alle, ikke mindst for alle loppejægere, og os der tror på at tingene skal genbruges og sendes videre, for at få et nyt liv, i et nyt hjem.

Sommeren, og danskernes kamp imod Covid-19 gør, at vi alle igen kan leve vores liv (næsten) som vi plejer. Vi kan være sociale igen, og få fælles kulturelle oplevelser, herunder det at gå på loppemarked. Vi kan igen få solgt ud af de ting der fylder op rundt omkring i boligen, og give tingene nyt liv, i et nyt hjem.

Derfor glæder vi os til at byde velkommen til Aarhus smukkeste loppemarked i Botanisk Have, midt i Aarhus.

Velkommen til Fleas and trees

Lidt om Fleas and trees

Fleas and trees er Aarhus første strøg-loppemarked, og finder sted i hjertet af byen, i den smukke Botaniske Have. 

Boderne starter ved Væksthusene, på hjørnet ved Hjortensgade, og følger så Peter Holms vej hele vejen igennem Botanisk Have. 

Her finder du masser af boder med Aarhusianernes genbrugsguld, god kaffe og hygge. 

Børnene i Aarhus er inviteret til, gratis at stille en bod op, og sælge deres brugte legetøj, og de voksne kan fra 300 kr. booke en stand.Parkering og transport

Vi anbefaler både opstillere og besøgende til, så vidt muligt, at komme gående til eventen. Både for at skåne miljøet, men også da parkeringsmulighederne i området er begrænsede. Parker udenfor området, og gå eller tag bus eller letbane ind til Botanisk Have.

Vi henviser til følgende parkeringsområder: